Skulpturer i lindträ

 

Nytt som finns till försäljning och äldre redan sålda.

”Här sitter jag!”

DSCN2490

IMG_0438  IMG_0405

tiptoe 1  eddie o ola

IMG_1648  IMG_1172

wood sculptures, Chessmen. 12-20 cm

rödstrumpor

 

7 reaktioner på ”Skulpturer i lindträ”

 1. Du laver så fine figurer. Vi var i jeres butik i Ystad i dag, og nød det rigtigt. Købte to figurer, Marta og Balans 2, de står nu i vindueskarmen på vores hotelværelse, imorgen tager de med hjem til vores hjem i Danmark. Vi skal nok passe godt på dem. Tak for det fine arbejde. Hilsen Lillian og Frank

 2. Hej !
  Var i Ystad i butiken igår och köpte en av de fina skulpturerna a´200kr och ditt vykort med kvinnorna. Blev så ……….. indragen om du förstår. Så här sitter jag nu och kollar din hemsida. Kanske ger du undervisning. Så inspirerande !!!
  Hälsningar
  Cecilia

  1. Hej, hoppas du ursäktar mig att jag inte svarat. Jag har inga kurser för närvarande, men kommer du in när jag är i butiken svarar jag naturligtvis på frågor och ger tips./Hälsningar Eva på Konsthantverkarna i Ystad

 3. För några år sedan köpte jag en ängel som du gjort. Den är så fin och jag skulle gärna vilja ha fler…. en liten kör av änglar… tillverkar du inte dem längre?

  1. Ursäkta att jag inte svarat tidigare. Några fler köränglar har jag inte gjort men olika typer av väggänglar, mest ”tantänglar”. Jag har en herre och två tanter just nu. De finns till försäljning i Ystad. Fler ligger utsågade men inte skurna. Dessa ska jag arbeta med nu och ta med till Unik Form i Lund 19-29 okt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.